معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام | 240 صفحه

معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام | 240 صفحه

معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام 240 صفحه

معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام 240 صفحه

 

درباره کتاب قدرت طعام

معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام | رمضان صادقی مقدم

 

 

معرفی کتاب قدرت طعام

کتاب قدرت طعام نوشته رمضان صادقی مقدم است. این کتاب کامل‌ترین کتاب پیرامون انواع خوراکی‌ها است و به شما کمک می‌کند با دید بهتری نسبت به غذاها در تغذیه خود دقیق شوید.

درباره کتاب قدرت طعام

انتخاب غذا یکی از مهم‌ترین تصمیمات زندگی برای سالم ماندن است. انتخاب غذای سالم از تمام گروه‌های غذایی نیاز بدن را تامین می‌کند و کمک می‌کند پرنشاطتر، با تمرکز بیشتر،  با آرامش و سلامت زندگی کنید. 

کتاب قدرت طعام قصد دارد به شما کمک کند به خواص میوه‌ها و سبزیجات پی ببرید و با مدیریت تغذیه بدنی سالم و بدون اضافه‌وزن داشته باشید و بتوانید از زندگی لذت بیشتری ببرید. این کتاب خواص و ضررهای میوه‌ها و سبزیجات و دیگر خوراکی‌ها را بیان می‌کند.

بخشی از کتاب قدرت طعام

کارشناسان تغذیه مصرف روزانه ۳ تا ۵ “سروینگ” سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.سبزی ‌های خوش ‌مزه و اشتها آوری که پای ثابت سفره ی بسیاری از خانواده ‌های ایرانی است، هر کدام ویژگی ‌های تغذیه ‌ای و درمانی خاص خودشان را دارند. خوب است برای شروع، کمی‌ درباره ی خواص چند قلم از سبزی ‌های رایج حرف بزنیم، سبزی ‌هایی مانند شاهی، ریحان، تره، نعنا، جعفری، ترخون، مرزه، تربچه و …

بدانید تمام گیاهان معطر یا اسانس ‌دار مانند ریحان، نعناع، مرزه و… در چهار خاصیت مشترک هستند: ضد نفخ، ضد درد، ضد اسپاسم و ضد میکروب. اما جدا از این خواص مشترک، هر کدا‌م ‌شان ویژگی‌ های خاص خودشان را دارند.

مثلا ریحان خاصیت آنتی ‌اکسیدانی دارد و در نتیجه ضد سرطان است. ریحان اشتها آور، خلط آور(جهت درمان سرفه) و ضد تهوع است. باعث تحریک ترشح شیر در مادران شیرده می شود و در از بین بردن کرم های روده ای و در درمان کرامپ معده، ورم معده، یبوست و التهاب روده هم کاربرد دارد. ریحان بر روی سیستم عصبی تاثیر می گذارد و در درمان تحریک های عصبی، خستگی، افسردگی، اضطراب و بی خوابی نقش قابل توجهی دارد.

یا تره تا حدی قادر است بیماری آسم را تسکین دهد. تره در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی نقش دارد و برای بهبود بواسیر هم به کار می رود. در ضمن با افزودن تره به غذا هایی مثل گوشت و ماهی می توان بوی بد آن ها را کاهش داد.

مرزه سبزی دیگری است از خانواده ی نعناع که بوی خیلی نافذی دارد و به دلیل تند و تیزی مزه ‌اش، کمتر به شکل تازه استفاده می‌ شود ولی برخی خانواده‌ ها در سبزی خوردن ‌شان مقادیری مرزه می‌ گذارند. مرزه خاصیت ضدمیکروب بالایی دارد، تعریق را کنترل می ‌کند و به همین دلیل به‌ عنوان گیاه ضدتشنگی برای افراد مبتلا به مرض قند تجویز می ‌شود. این گیاه ضد ویروس تبخال، ضدانگل، خلط‌آور، محرک و تقویت ‌کننده ی معده است.

نعناع یکی از سبزی‌ های پُرمصرف بوده و در سبزی خوردن نیز به وفور استفاده می ‌شود. نعناع یک گیاه بوته‌ ای چند ساله است که انواع متعددی دارد. از خصوصیات کلی آن می‌ شود به این موارد اشاره کرد: ضد تهوع و استفراغ، ضد ویروس تبخال، ضد خارش، ضد تب، بازکننده ی برونش و رفع احتقان، صفرا‌ آور و خارج کننده سموم بدن. یکی دیگر از خواص نعناع، ضددرد و مسکن بودن آن است.

جعفری هم یکی از سبزی ‌های خوش خوراکی است که در سبزی خوردن استفاده می‌ شود: این گیاه از خانواده ی چتریان یا همان خانواده ی جعفری است. این سبزی کاهش ‌دهنده ی اسیداوریک بوده و در پایین آوردن فشارخون نیز مفید شناخته شده است. بنابراین مصرف آن به میانسالان توصیه می ‌شود. به ‌علاوه، منبع ویتامین‌های C و بتاکاروتن است و مواد معدنی مانند آهن و کلسیم دارد.

معرفی و دانلود کتاب قدرت طعام | رمضان صادقی مقدم

کتاب قدرت طعام نوشته‌ی رمضان صادقی مقدم

 

ترخون از دیگر سبزی‌ های معطر سفره ی سنتی ایرانی است که خصوصیاتی کمی ‌متفاوت از بقیه ی سبزی ‌ها دارد. این سبزی، گیاهی از خانواده ی کاسنی و منبع مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، سدیم و پتاسیم است.

مصرف روزمره‌ی میوه‌ها و سبزیجات علاوه بر اینکه در تناسب اندام و سلامت بدنی شما تأثیر می‌گذارد، برای زیبایی و سلامت پوست و مو نیز مؤثر است. این کتاب به شما کمک می‌کند تا خواص گروه‌های مختلف غذایی را بیشتر بشناسید و نگاه‌تان به زندگی عوض شود.

کارشناسان تغذیه استفاده‌ی روزانه‌ی 3 تا 5 وعده سبزیجات را به افراد پیشنهاد می‌کنند. هر وعده با واحد برابر با نصف لیوان سبزیجات پخته یا یک لیوان سبزیجات خام می‌شود. سبزی‌های خوشمزه و اشتها برانگیزی که در سفره‌ی بسیاری از خانواده‌های ایرانی همواره به چشم می‌خورند، هر کدام ویژگی‌های غذایی و درمانی خاص خودشان را دارا می‌باشند.

در بخشی از کتاب قدرت طعام می‌خوانیم:

بسیاری از بیماری‌های دوران پیری مثل پوکی استخوان و آلزایمر تحت تأثیر رژیم غذایی قرار دارند. یکی دیگر از هزاران خواص روغن زیتون این است که با کمک به جذب کلسیم، باعث رسوب آن در استخوان‌ها شده و از پوکی استخوان جلوگیری می‌ کند.

روغن زیتون از بروز فراموشی و آلزایمر در افراد مسن جلوگیری می‌ کند، ولی مکانیسم عمل آن ناشناخته است. به نظر می‌رسد اسیدهای چرب غیراشباع موجود در روغن زیتون می‌ تواند باعث حفظ ساختار غشای سلول‌های مغزی شوند.

فرآیند پیر شدن در انسان با آسیب‌ تدریجی و تغییر ساختمان پوست همراه است. تغییرات پوست مثل ضخیم شدن و از دست دادن قابلیت ارتجاعی لایه‌های پوست، به علت تجمع کلاژن باعث می‌ شود که پوست در برابر عوامل خارجی مثل تشعشات خورشیدی که رادیکال‌های آزاد را ایجاد می‌ کنند حساس شده و روند پیری تسریع شود.

مواد آنتی اکسیدان خصوصاً ویتامین E موجود در روغن زیتون از ایجاد رادیکال‌های آزاد و فرآیند اکسیداسیون در سلول‌های پوستی و ایجاد سرطان‌های پوست جلوگیری می‌ کند و کمک می‌کند تا سلول‌های پوست انعطاف‌ پذیری خود را حفظ کرده و عوارض پیری دیرتر ظاهر شود.

درباره کتاب قدرت طعام
محصول مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان
درباره این محصول نظر دهید !
  • توضیحات محصول را به خوبی بخوانید و در صورت نیاز به راهنمایی از بخش کاربری و سیستم تیکت استفاده نمایید .
  • پشتیبانی محصولات سیستم تیکت و تماس از طریق واتس آپ می باشد .
  • برای دریافت آخرین نسخه محصولات و دسترسی همیشگی به محصولات خریداری شده حتما در سایت عضو شوید .
  • پرداخت از طریق درگاه بانکی انجام میشود در غیر این صورت با ما تماس بگیرید
قالب فروش فایل

محصولات مرتبط