دانلود مقاله رنگها در صنایع غذایی | 20 میشم
دانلود مقاله رنگها در صنایع غذایی | 20 میشم
شرح مختصر :
رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد.
فهرست :
پیگمانها و رنگهای معدنی
رنگهای طبیعی
کاروتنوئیدها
کلروفیل
کوشینل
کارمین
روناس
گلرنگ
زعفران
زردچوبه
مواد رنگ کننده مصنوعی
رنگهای طبیعی
رنگهای طبیعی غیر آلی
رنگهای مصنوعی
خواص درمانی هویج
لیکوپن
فلاونوئید
انگور سیاه تسکین دهنده اعصاب
پیگمانها و رنگهای معدنی
- پیگمانها و رنگهای معدنی
- مواد رنگ کننده طبیعی
- مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی
رنگهای طبیعی
مواد رنگ کننده طبیعی همانطور که از اسم آنها پیدا است منشاء طبیعی دارند و در مقایسه با رنگهای سنتیک قدرت رنگ کنندگی کمی دارند و لذا کمی باید به مقدار بیشتری مصرف کردند.پایداری این نوع رنگها کم بوده و در مقابل تغیرات PH ،درجه حرارت و غیره به سرعت تجزیه می گردند.
مهمترین آنها عبارتند از چغندر قرمز ،کارامل،کاروتن،کلروفیل،کوشینل،روناس،گلرنگ،زعفرانو زردچوبه است.
رنگهای مصنوعی
رنگهای قرمز: کارموازین carmosin ،ارتیروزین erythorsine ،آمارانت amaranth ، پانسوpanceau 4R 4R ، اسکارلت scarlet GN GN
رنگهای نارنجی: نارنجی Orange G G ، نارنجی Orange RN RN ، زرد غروب آفتاب Sunset yellow FEB
رنگهای زرد: تارترازین Tartrazine ،زرد Yellow G G
رنگهای سبز و آبی و بنفش: سبز Green S S ، اینویگوکارمین Indigo Carmine ، بنفش Violet BNP BNP
منبع : گوگل
دانلود فایل از رو به رو
دانلود ( 46.7 کیلوبایت )مقاله رنگها در صنایع غذایی
شامل 29 صفحه فایل Word
حجم فایل : 40 کیلوبایت