دانلود کتاب خودآموز فنی خودرو | 200 صفحه
دانلود کتاب خودآموز فنی خودرو | 200 صفحه


دانلود کتاب خودآموز فنی خودرو 200 صفحه
کتاب خودآموز فنی خودرو به قلم محمدمهدی پویاگهر، به منظور عدم آشنایی نسبی افراد جامعه با موارد کوچک فنی که میتواند در کاهش هزینهها و همچنین سلامت سرنشینان و جامعه مفید واقع شوند به تحریر درآمده است.
انواع خودروهایی که عموم استفاده مینمایند از لحاظ آسایش، توان تولیدی موتور، میزان مصرف سوخت، میزان آلایندگی، ایمنی و مواردی چند نسبت به خودروهای کشورهای پیشرفته دارای کیفیت پایینی هستند. لذا با وجود شرایطی این چنین به منظور کاهش تأثیرات منفی موارد یاد شده نکاتی ارائه گردیده تا راننده بتواند در سادهترین حالت از وسیله نقلیه خود نگهداری کرده و کارایی و بازده آن را افزایش دهد.
در بخشی از کتاب خودآموز فنی خودرو میخوانید:
گرمی هوا و فشار کاری موتور: منظور از گرمی هوا این است که برای مثال شما در فصل تابستان و یا روزهای گرم سال هستید و منظور از فشار کاری موتور نیز ترافیک، نفرات زیاد، بار زیاد، استفاده از کولر، مسیرهای سربالایی و… میباشد. در اثر موارد فوق ممکن است درجه آب رادیاتور خودرو بالا رفته و اگر راننده به آن توجه نکند آب به نقطه جوش رسیده و داخل سیستم خنککاری به جوش آید.
شما این مطلب را با سر و صدا و بخار آب خروجی از قسمت موتور متوجه خواهید شد. راننده هیچ گاه نباید بگذارد تا درجه آب خودرو به این حد از دما برسد و با نگاه کردن مرتب به صفحه کیلومتر و آمپر آب در صورت بالا رفتن درجه آب، خودرو را در کنار مسیر نگه دارد تا درجه آب آن پایین آمده و بعد به مسیر ادامه دهد. اما اگر چنین نشد و اصطلاحا خودرو جوش آورد راننده میبایست خونسردی خود را حفظ کرده، خودرو را در منتهی الیه سمت راست مسیر حرکت متوقف نماید آنگاه به هیچ عنوان سوییچ خودرو را نبندد یعنی موتور خودرو را خاموش نکند
سپس با داشتن مقداری آب که جزو موارد فنی لازمه داخل خودرو میباشد به سمت موتور رفته، درب موتور (کاپوت) را باز نماید و با دور نگاه داشتن دست و صورت خود از بخارات خروجی مقداری آب روی رادیاتور و مقداری آب نیز در داخل مخزن کمکی رادیاتور بریزد، آب ریختن روی بلوکه سیلندر و سرسیلندر و… به هیچ عنوان صحیح نمیباشد و تنها میبایست روی رادیاتور مقداری آب ریخته تا درجه حرارت موتور کمکم کاهش یابد آن گاه درب رادیاتور را یک مرحله شل میکنید البته به کمک یک دستمال کوچک خیس تا دست شما نسوزد سپس بعد از چند دقیقه درب رادیاتور را باز کرده و اجازه خروج کامل گازهای تولیدی داخل سیستم خنک کاری را میدهید آن گاه به مقدار لازم داخل رادیاتور آب ریخته و کسری آب سیستم خنک کننده موتور خودرو را جبران میکنید.
آب میبایست روی شبکههای رادیاتور را بپوشاند و یا حداقل به اندازه 2 بند انگشت تا درب رادیاتور بالا بیاید. بدین ترتیب شما موتور خودرو را از خطر جام کردن نجات داده و هزینههای مرتبط با آن را متحمل نخواهید شد. حال قبل از شروع به حرکت فراموش نکنید سیستم خنک کاری موتور خودرو دارای ضعف میباشد. در اولین تعمیرگاه مجاز و یا با تماس با امداد خودرو این ضعف را حتما از بین ببرید. این ضعف هم از لحاظ هواگیری و هم از لحاظ آب رادیاتور باید بررسی گردد.
فهرست مطالب کتاب
پیش گفتار
آشنایی با قطعات
سرویس و نگهداری
نکات فنی
پیرامون خودرو
معرفی و دانلود کتاب خودآموز فنی خودرو
درباره این محصول نظر دهید !
- توضیحات محصول را به خوبی بخوانید و در صورت نیاز به راهنمایی از بخش کاربری و سیستم تیکت استفاده نمایید .
- پشتیبانی محصولات سیستم تیکت و تماس از طریق واتس آپ می باشد .
- برای دریافت آخرین نسخه محصولات و دسترسی همیشگی به محصولات خریداری شده حتما در سایت عضو شوید .
- پرداخت از طریق درگاه بانکی انجام میشود در غیر این صورت با ما تماس بگیرید