سایت در حال بارگذاری است ...

هدیه ویژه سایت بیست میشم جایزه تا پایان سال 1401 برای همه کاربران با وارد کردن کد : 20misham20p از ما 20 درصد تخفیف بگیرید. مشاهده جشنواره

0911-148-2708 p.a_uk@yahoo.com تایم کاری : (24 ساعته) تهران ، میدان انقلاب

هومی وادیا

هومی وادیا

هومی وادیا

هومی وادیا

هومی وادیا (انگلیسی: Homi Wadi ; ۲۲ مهٔ ۱۹۱۱ – ۱۰ دسامبر ۲۰۰۴) کارگردان فیلم و تهیه‌کننده فیلم اهل هند بود.

 

مطلب پیشنهادی :

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

حرفه :

 

هومی وادیا یک حرفه سینمایی به طول 5 دهه داشت که در آن به عنوان فیلمبردار در لعل یمان (1933) شروع شد، سالی که وی با برادر بزرگترش جی بی اچ وادیا، توزیع کننده فیلم، منچرشا بی. بیلی موریا و برادران برجور، Wadia Movietone را تأسیس کرد. و نادرشا تاتا.

 

با این حال، برادران تاتا در عرض سه سال شراکت را ترک کردند، شرکت به تولید فیلم، مستند و فیلم های خبری از استودیوهای خود توسط قلعه لوجی، بمبئی، عمارت خانواده وادیا پدربزرگش لوجی نوسروانجی وادیا، یک کشتی ساز مشهور، که گروه وادیا را در سال تاسیس کرد، ادامه داد. 1736.

 

 

شرکت حتی لوگوی خود را به عنوان یک کشتی داشت و به میراث خانوادگی آنها احترام می گذاشت. آخرین فیلم ساخته شده توسط این شرکت، راج نارتکی (1941) به کارگردانی مادو بوز بود، پس از آن وی. شانتارام استودیو را در سال 1942 خرید و راجکمال کالامندیر را در محل تاسیس کرد. هومی وادیا، که به عنوان کارگردان در این شرکت کار می کرد، در همان سال شرکت بسانت پیکچرز را تأسیس کرد، البته در ابتدا به عنوان خانه تولید فیلم.

 

متعاقباً در سال 1947 استودیوی فیلمسازی را تحت همین پرچم تأسیس کرد که تا سال 1981 فعالیت کرد.در نهایت او به عنوان کارگردان سینما، تهیه‌کننده و همچنین بازیگر درام پیشرفت کرد و شرکت Basant Pictures (استودیو Basant) را تأسیس کرد.

مطلب مرتبط :  لیلاکوه | 20 میشم

در سال 1981، او با رهبر اتحادیه، داتا سامانت، درگیر یک اختلاف کارگری شد، زیرا نتوانست این اختلاف را به عهده بگیرد، تصمیم گرفت فیلمسازی را کنار بگذارد و استودیو بسانت را تعطیل کند. او پس از بازنشستگی به زندگی در بمبئی ادامه داد. او حتی تا اواخر عمر خود فعال بود و حتی پس از مرگ همسرش نادیا در سال 1996، او مرتباً از تئاتر Basant در Chembur دیدن می کرد. او در سن 93 سالگی در بمبئی در سال 2004 درگذشت.

 

مطلب پیشنهادی :

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

 

فیلم‌شناسی

  • علاءالدین و چراغ جادو (۱۹۵۲)

«علاءالدین و چراغ جادو» (انگلیسی: Aladdin Aur Jadui Chirag) فیلمی هندی در سبک فانتزی است که در سال ۱۹۵۶ منتشر شد.

 

Alibaba and 40 Thieves 1954 film.jpg

  • علی‌بابا و ۴۰ دزد (۱۹۵۴)

«علی‌بابا و ۴۰ دزد» (به هندی: Alibaba Aur Chalis Chor) یک فیلم هندی-اردو در سبک فانتزی است که در سال ۱۹۵۴ منتشر شد.

 

 

This is a poster for 1966 Indian film Alibaba And 40 Thieves.jpg

 

  • علی‌بابا و ۴۰ دزد (۱۹۶۶)

«علی‌بابا و ۴۰ دزد» (انگلیسی: Alibaba and 40 Thieves) یک فیلم هندی است که در سال ۱۹۶۶ منتشر شد.

 

 

مطلب پیشنهادی :

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

کتاب تست پره دستیاری هماتولوژی | 20 میشم

 

 

 :Filmography

  • Hunterwali (1935)
  • Hind Kesari (1935)
  • Miss Frontier Mail (1936)
  • Toofani Tarzan (1937)
  • Lutaru Lalna (1938)
  • Vanaraja Karzan (1938)
  • Punjab Mail (1939)
  • Diamond Queen (1940)
  • Bambaiwali (1941)
  • Jungle Princess (1942)
  • Ekta (1942)[8]
  • Bachpan (1945)
  • Flying Prince (1946)
  • Amar Raj (1946)
  • Shri Ram Bhakta Hanuman (1948)
  • 11 O’Clock (1948)
  • Balam (1949)
  • Dhoomketu (1949)
  • Shri Ganesh Mahima (1950)
  • Hanuman Patal Vijay (1951)
  • Aladdin Aur Jadui Chirag (1952)
  • Jungle Ka Jawahar (1953)
  • Alibaba and 40 Thieves (1954)
  • Hatim Tai (1956)
  • Zimbo (1958)
  • Zabak (1961)
  • Char Dervesh (1964)
  • Alibaba and 40 Thieves (1966)
  • Khiladi (1968)
  • Shri Krishna Leela (1971)
  • Toofan Aur Bijlee (1975)
  • Adventures of Aladdin (1978)
مطلب مرتبط :  اریک بروک | 20 میشم

 

 

فضای وب

مطلب مفیدی برای شما بود ؟ پس به اشتراک بگذارید برای دوستانتان
درباره این مطلب نظر دهید !
قالب فروش فایل

مطالب زیرا حتما بخوانید ...

نامه‌ای به دخترم

کتاب

نامه‌ای به دخترم   نامه‌ای به دخترم نامه‌ای به دخترم (انگلیسی: Letter to My Daughter) سومین کتاب از مجموعه مقالات نویسنده و شاعر آمریکایی-آفریقایی تبار، مایا آنجلو است. تا زمان انتشار این اثر، آنجلو، دو کتاب دیگر از همین …

ادامه توضیحات

سریال کشف جادوگران | 20 میشم

سریال کشف جادوگران | 20 میشم     سریال کشف جادوگران | 20 میشم   کشف جادوگران ( A Discovery of Witches‎) سریال تلویزیونی انگلیسی است که پخش آن از تاریخ ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۸ در ۸ …

ادامه توضیحات

ریتیا کجاست ؟ | 20 میشم

ریتیا کجاست ؟ | 20 میشم

ریتیا کجاست ؟ | 20 میشم     ریتیا (به بلغاری: Ritya) یک منطقهٔ مسکونی در بلغارستان است که در شهرستان دریانوو واقع شده‌است.    ریتیا کجاست ؟ | 20 میشم     یخچال ریتیا (بلغاری: ледник Ритя، رومی: lednik Ritya، IPA: …

ادامه توضیحات
قالب فروش فایل

محصولات زیرا حتما ببینید ...

0